22.4.17

Riskiks i en ny, forbedret version

Godformiddag mine søde. Jeg har været på arbejde her til morgen, så min dag startede super tidligt, hvilket jeg egentlig ikke har noget i mod (arbejde kunne jeg dog godt have undværet). Jeg gik på arbejde og nød solen og den friske luft, så det kunne faktisk ikke være bedre. Min søster og jeg arbejder sammen, og havde i dag begge to en vagt - det gør arbejdet lidt hyggeligere. Jeg fik fri et par timer tidligere end hende, så nu venter jeg på at hun kommer hjem, og så er planen at vi skal ud og shoppe lidt. Jeg har købt nogle ting fra Zalando, som er nået frem, så jeg skal lige forbi og hente et par pakker også. I mellemtiden har jeg bl.a. nået at bikse ovenstående sammen. Riskiks i sig selv kan godt være lidt kedelige og tørre, i hvert fald hvis man spørger mig. Så kan man købe dem med et tyndt lag chokolade, men de er ofte en del dyrere, og heller ikke altid specielt gode, så nu har jeg lavet mine egne. Med et lag af en god, mørk chokolade og toppet med hakkede mandler og pistacienødder, kokoschips og frysetørrede hindbær. De smager lige så godt om de ser ud, og er perfekte som en lidt sundere snack. Hvad synes I? Hav en skøn dag. Vi blogges<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

2 kommentarer :

  1. Ej, hvor ser det altså lækkert ud! Det må prøves :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det synes jeg bestemt, du skal gøre! :)

      Slet