17.4.17

Want to wear


Untitled #116
Godaften piger. Måske en (desværre) lidt for optimistisk omgang want to wear her til aften, i hvert fald hvis man lige som jeg havde håbet på at kunne have bare ben på nuværende tidspunkt - om ikke andet sammen med en sweater. Men så igen, så er det måske nok mig der har været lidt for optimistisk. Nu havde jeg også lige vænnet mig til solskin og 20 grader på Malta, og så er vejret i Danmark altså godt nok trist i forhold til. Jeg er lige kommet hjem fra en løbetur, og hold nu op, hvor var det helt vildt koldt. Jeg overvejede helt at vende om inden jeg overhovedet var kommet i gang, men gjorde det selvfølgelig ikke, nu jeg allerede var hoppet i løbetøjet. Ud over en løbetur har min dag stået på arbejde, og efterfølgende en køretime. Det var en måneds tid siden jeg sidst havde været ude og køre, og det kunne bestemt godt mærkes, haha! Her til aften har jeg siddet og kigget på lidt lektier og afleveringer, og så har jeg lavet ovenstående collage til jer. Jeg er helt vild med de to ovenstående outfits, måske fordi jeg har et eller andet med nederdele lige for tiden, og så er jeg ret vild med kombien af de feminine nederdele og de lidt mere sporty sneakers. Blondetrøjen tænker jeg at købe meget snart til både at bruge til fester og byen, men også for at style den med nederdele når vejret bliver lidt varmere. Jeg har nydt påsken helt vildt og er slet ikke tilfreds med, at den allerede er slut, og at jeg skal tilbage i skolen i morgen. Hvad med jer, har i nydt ferien? Hav en skøn aften. Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar