9.5.17

Recently ordered


1// Even&Odd 2// Noa Noa 3// Missguided 4// Missguided

Hej piger. Hold nu op hvor er der gået (alt for!!!) lang tid siden sidst synes jeg. Det har slet ikke være min intention, men inspirationen har ikke været der, tiden har nok også manglet lidt og så har den ene dag taget den anden. Kender I det? Jeg har kun 4 uger tilbage i 2.g og jeg synes det er ret vildt, hvor hurtigt tiden er gået, og hvor lidt tid der er til mine eksamener, til læseferien og til sommerferien starter. Jeg fik at vide i dag, at jeg skal op i skriftlig matematik, og det er jeg faktisk rigtig, rigtig glad for! Det var lige hvad jeg håbede på. Resten af mine eksamener trækker jeg først om lidt tid endnu (kryds lige fingre for at jeg ikke skal op i mundtlig mat!). Der ud over, for lige at catche hurtigt op, så skal jeg meget snart til teoriprøve og så har jeg en lille plan om at min søster og jeg skal starte i fitness senere i aften. Jeg er begyndt at få ondt i mit knæ igen, og jeg tror det er fordi jeg kun løber uden at styrketræne ved siden af, så det skal der laves lidt om på nu.

Jeg har haft den sygeste lyst til shopping her på det seneste, og jeg har virkelig haft lyst til at skifte hele min garderobe ud med en masse lækre, nye ting. Et par enkelte nye ting er det også blevet til, bl.a. ovenstående. Kjolen og blondeblusen har jeg allerede modtaget, og begge dele er  fine. Især kjolen har jeg allerede brugt en hel del til både hverdag og hvis jeg har skulle noget lidt finere, og blondeblusen har jeg haft på til en fest. Shortsene og sokkerne modtager jeg her en af de næste par dage, og dem er jeg også ret spændt på. Hvad synes I? Hav en skøn aften. Vi blogges<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar