3.6.17

Want to wear

want to wear

Godmorgen. Endnu engang undskyld, undskyld, undskyld for den manglende aktivitet herinde! Men hey, gode nyheder; min skriftlig mateksamen er overstået, og det er de fleste af mine årsprøver også, så nu mangler jeg "kun" min kemieksamen og en årsprøve i idræt - og så får jeg forhåbentligt lidt mere tid til bloggen også. I mit hoved er jeg gået på sommerferie allerede, og der er heldigvis heller ikke længe til nu. Lige pt. er jeg på pinsecamping med hele min skønne familie på min fars side, og det er  hyggeligt og rart at komme lidt væk fra eksamensstresset. I dag er vejret ikke super varmt, men det har det virkelig været de sidste par dage (jeg klager bestemt ikke), så jeg har sammensat et lille outfit, som jeg tænker kunne være super fint på en sommerdag. Jeg er især vild med kombinationen af læder og denim, og så er jeg også faldet for toppen og tasken, som begge er fra Esprit, og som jeg tror kan styles på rigtig mange, forskellige måder. Der ud over har i vidst set de fleste af de andre ting et par gange før, og ellers kan i som altid trykke på billedet for at se, hvor de forskellige ting er fra. Hvad synes I? Hav en skøn dag. Vi blogges<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar