17.7.17

På det seneste har jeg...

Og ud over dét, I ser på billederne ovenover, har jeg bl.a. bestået min køreprøve og efterfølgende fået kørt en masse ture rundt omkring, været i byen, været til studentergilde, været sammen med søde veninder og haft min sidste vagt på mit arbejde. Jeg nyder sommerferien fuldt ud og kan slet ikke holde ud at tænke på, at den slutter på et tidspunkt - lige nu er jeg ret godt tilfreds med ikke at skulle tænke på skolen og at sove længe. Og så har jeg (endnu en gang) været en del fraværende herinde. I en lang periode havde jeg ikke mit kamera, og i Berlin havde jeg glemt min oplader (undskyldninger er der masser af), men nu er jeg tilbage igen, og jeg håber at I stadig læser med derude. Jeg kom hjem fra Berlin i går, og resten af sommerferien har jeg egentlig ikke de helt store planer, så der er plads til det lidt mere spontane, hvilket jeg egentlig synes er meget rart. Jeg håber, I også nyder sommerferien? Vi blogges<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Tilføj en kommentar