4.8.17

7 ting der kan ødelægge min dag

Hvis jeg skal cykle - uanset hvor langt eller hvorhen. Jeg cykler til og fra skole hver dag og brokker mig altid, men jeg har dog alligevel vænnet mig til det og efterhånden accepteret det. Skal jeg cykle andre steder hen siger jeg pænt nej tak eller finder en anden løsning (tak til mine søde forældre, der altid gerne har villet køre mig når jeg skulle længere end bare lige i netto). Det dér med at cykle, det er altså bare ikke lige mig, og i kan tro jeg er blevet glad for mit kørekort!

Hvis avokadoerne ikke er modne. Eller hvis de er overmodne. Der er intet værre end hvis jeg har gået og glædet mig til en avokadomad og så finder ud af, at de ikke er gode. Uanset om det så er nogle, jeg har liggende derhjemme, eller om jeg står i grøntsagsafdelingen og ville have købt nogle. 

Regnvejr. Især hvis jeg lige har ordnet mit hår og er på vej ud af døren.

Hvis jeg vågner for sent, og kaffen så er nået at blive kold. Det er sjældent jeg gider lave kaffe selv, men jeg elsker kaffe, især om morgenen, og de fleste morgener er der også frisk kaffe på kanden når jeg vågner. Nogle gange vågner jeg bare lidt senere, og så er den nået at blive kold. Øv.

Sene moduler = sent fri. Jeg får heldigvis færre af de helt sene dage til 15.25 her i 3.g, men de er der stadig, og jeg hader dem. Især i vinterperioden hvor jeg kommer udenfor efter skole og det så allerede er mørkt. Så føler jeg altså lidt at jeg ikke rigtig kan nå andet dén dag.

Når jeg ikke er hjemme til at modtage mine pakker, fordi postbuddet altid kommer midt på dagen hvor jeg er i skole, og jeg derfor får en seddel i postkassen i stedet. Så kan jeg jo så pænt vente til næste dag før jeg elv bliver nødt til at køre på posthuset.

En dårlig nattesøvn. Den giver måske lidt sig selv, men der er intet værre end at starte dagen træt og umotiveret, fordi man har sovet dårligt.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar