3.8.17

Dage uden planer og et drømmeoutfit

Untitled #118

Godeftermiddag<3 Vejret i dag er ikke særlig sommerligt, så jeg har sovet længe og sidder nu stadig, kl. 14.30 i skrivende stund, i stuen i mit nattøj. Men det er også hyggeligt og faktisk også lidt tiltrængt. Jeg fungerer normalt bedst med en masse planer og med at der hele tiden skal ske noget, men dage som i dag uden planer er også rare en gang imellem, især når det alligevel er gråt og koldt udenfor. Resten af dagen bliver også brugt i sofaen med et par gode serier, og så tror jeg at jeg vil ud og løbe en tur lidt senere for at komme lidt udenfor. Hvis vejret havde set anderledes ud, ville jeg gerne have iført mig ovenstående outfit fx. ind til byen. Jeg synes kombien er ret skøn, og jeg er ret vild med den lag-på-lag effekt, man kan skabe, som desuden også er ret praktisk. Nu vil jeg vende tilbage til endnu et afsnit af Friends og gå ud og lave mig lidt frokost. Hav det godt!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar