2.8.17

Et lille fødselsdagshaul

Det er efterhånden lidt over en måned siden, jeg havde fødselsdag, men det er gået op for mig, at jeg slet ikke har fået vist jer nogle af mine fødselsdagsgaver endnu. Jeg har kort snakket om min 18-års, så det vil jeg egentlig ikke komme så meget mere ind på, men jeg havde i hvert fald nogle rigtig skønne dage med fejringer for både familie og venner. Skønne gaver har der også været rigeligt af, og jeg er både glad og taknemmelig for dem alle. Ovenstående er et par stykker af dem. Skjoldringen fra Jane Kønig har længe stået højt på min ønskeliste, og jeg er allerede glad for den. Der ud over var min gamle Samsung virkelig ved at trænge til udskiftning, så jeg fik derfor en ny Iphone 6s og det skønneste, røde cover fra Malene Birger. Jeg er blevet ret glad for Malene Birger og havde derfor også ønsket mig en pung derfra, som jeg også fik og er blevet rigtig glad for. Her ud over var jeg også så heldig, at min mormor og morfar betalte mit kørekort og så har jeg fået lidt penge, lidt makeup og lidt andet forskelligt, som I må se en anden dag.

Jeg er lige kommet hjem fra en løbetur og hold nu op, hvor var det hårdt. Jeg kan godt mærke det er længe siden, og jeg skal helt sikkert rigtigt i gang igen. Inden længe vil jeg lave lidt frokost og se et par afsnit af Friends, inden jeg skal i bad og gøre mig lidt klar til i aften, hvor jeg har planer med min søde fam. Jeg håber, I også får en skøn aften. Vi blogges<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar