10.8.17

Nye køb fra MAC

I lørdags var jeg med min søster oppe i byen for at spise lækker brunch og herefter shoppe lidt. Jeg fik bl.a. købt to ovenstående produkter fra MAC, som jeg længe gerne har villet prøve. Især deres Fix+ havde jeg hørt godt om, og ind til videre er jeg positivt overrasket. Øjenskyggen har jeg kigget på de sidste par gange jeg har været inde i MAC, og nu skulle det være. Det er deres pigment i farven brown blue og det er den fineste lidt metalliske farve, som skifter mellem brun og blå alt efter hvordan lyset falder. Jeg fik afprøvet den i dag, men glæder mig bestemt til at få brugt den noget mere! Jeg tænker lidt at lave et makeuplook med den og vise jer, hvis det kunne have interesse? Jeg har haft nogle lidt travle dage, men i dag har kun stået på et par ærinder jeg skulle køre, og så har jeg ellers bare været hjemme. I må have en skøn aften<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar