25.9.17

Den seneste tid

Godaften piger. Det er langt fra alt, jeg laver, der når på bloggen, og det er sjældent jeg lige får opdateret fra min hverdag. Så her til aften deler jeg lidt billeder med jer fra den seneste tid. Det er ikke længe siden, jeg meldte mig ind i fitnessworld, så dér har jeg allerede været en del - især om aftenen, det synes jeg er hyggeligt, og det er som regel først dér jeg har tid og overskud til det. Der ud over har jeg bl.a. været i Zirkus Nemo med min søde fam, gået ture og været på marked. Her til aften ved jeg ikke, om jeg måske smutter en tur i fitness (det er tiltrængt efter en uge, hvor jeg nærmest har levet på junk), og ellers har jeg siddet med min fam og set Rita. Hele den her uge skriver jeg AT, som er et tværfagligt projekt i gymnasiet, og det går der derfor en hel del tid med. Derfor er det måske også begrænset, hvor meget jeg får blogget, men nu ved i det. Kys.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar