18.9.17

Fall wishes

wishes
Igen i dag kan man virkelig mærke, at efteråret er på vej. Det har været både tåget, koldt og blæsende, og jeg har haft gang i både halstørklæde og handsker i dag (mere om dem en af de kommende dage). Og da jeg kom hjem var det første, jeg gjorde, at skifte til en stor sweater og sætte mig under dynen med en kop kaffe - det er til gengæld også meget hyggeligt. Det gav så også anledning til at samle et par ønsker her til efteråret, som måske også kan være til inspiration for jer. Jeg har især forelsket mig i den fine, lyserøde sweater fra Ganni, og så er jeg ret pjattet med leopard for tiden også (hvis altså man styler det ordenligt). Jeg tror det er noget af dét, jeg skal ud og shoppe lidt efter i næste måned, når der går SU ind på kontoen igen. Her til aften skal jeg se Rita med min familie, og det har jeg glædet mig til. Er det også noget, I følger med I? Hav en skøn aften. Vi blogges.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

1 kommentar :

  1. Jeg elsker Rita og er altid et afsnit foran pga TV Play og jeg elsker hende og de intriger der er med! :)

    God weekend :)
    http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

    SvarSlet