21.9.17

Keeping warm


Jeg har nævnt for jer før, at jeg klart foretrækker vinter frem for sommer, at jeg eeelsker vintertøj og at jeg allerede går i gang med at shoppe vintertøj i rigtig god tid. Det samme gælder I år, og her har jeg været så heldig at modtage ovenstående fra Beck Søndergaard. Og faktisk har jeg også allerede taget både hue og handsker i brug, for hold nu op hvor er det altså koldt nogle morgener når jeg hopper på cyklen. Begge dele er som sagt fra Beck Søndergaard, og jeg ved at jeg bliver ekstra glad for dem når det bliver endnu koldere. Især handskerne er fine med de små fugle og den orange stribe - det giver lidt ekstra. Huen har en sølvkant over det sorte stykke, og det synes jeg også er en rigtig fin detalje. Om ikke så længe skal jeg et smut hjem til min mormor og morfar for at hygge lidt og spise aftensmad, og resten af aftenen skal jeg ellers bruge på en aflevering og lidt andet praktisk. Hvad synes I? 

Blogindlægget er sponsoreret af Beck Søndergaard
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

5 kommentarer :

 1. så er glimmertøsen på banen igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon hun matcher huen med den fine glimmertaske?

   Slet
 2. Synes vanterne er super fine, og søde!

  God weekend :)
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg også <3
   God weekend til dig også!

   Slet