17.9.17

Noget om weekend, fine silketørklæder og et outfit


Kjole/SKØN | sneaks/Adidas | taske/Beck Søndergaard | silketørklæde/Beck Søndergaard | Ur/Carrie Taylor

Min weekend har stået på lidt af hvert, men sådan helt overordnet har den været præget af god tid og hygge. Jeg var tidligt oppe i går, fordi jeg skulle mødes med én, jeg skal begynde at gøre lidt rent for. Det er simpelthen så svært at finde job som 18-årig, men nu skal jeg så begynde at gøre rent i 3 timer hver anden fredag. Det er en god start, synes jeg, og meget overkommeligt. Jeg vil rigtig gerne ud og rejse i mit sabbatår, så det skal der jo spares sammen til. Og lige præcis i de her dage, hvor vejret er gråt og kedeligt, så glæder jeg mig endnu mere til at komme ud og rejse og opleve verden. Men når det så er sagt, så synes jeg også det her vejr er helt vildt hyggeligt. I går aftes var min søster og jeg alene hjemme, så vi bestilte pizza og hyggede i stuen med film og dyner. I dag har jeg til gengæld sovet længe og skal have startet på nogle afleveringer.

Og så ville jeg gerne vise jer et outfit med hele tre nye items. Kjolen har jeg haft på én gang til en gymnasiefest, men planlægger at tage den på igen til en familiefødselsdag, jeg snart skal til. Og så har jeg fået nogle skønne, skønne ting fra Beck Søndergaard. Både tasken og tørklædet er derfra, og jeg synes det er fint. Tasken er i ruskind og er i SÅ lækker kvalitet. Den har en lille kvast på siden, som lige giver den det sidste ekstra, og en rigtig fin størrelse med plads til det hele. Jeg har haft den med mig hver dag siden jeg fik den. Og så er der silketørklædet - måske min yndlingsdel af hele outfittet. Jeg er blevet helt vild med silketørklæder, som virkelig kan give lidt ekstra til et outfit. Jeg går ofte i nogle meget kedelige outfits farve-mæssigt, og så kan sådan et tørklæde lige gøre det lidt mere spændende. Jeg har både brugt det sammen med min taske som ovenstående og på min DAY-taske, som jeg bruger som skoletaske. Der ud over forestiller jeg mig at det også vil være super fint som hårbånd eller rundt om halsen. Hvad synes I om det? 

Blogindlægget er sponsoreret af Beck Søndergaard
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar