12.9.17

Nutellapizza og indendørshygge

Jeg havde egentlig tænkt mig, at dagens indlæg skulle handle om noget med at finde motivation til en sundere livsstil, om nogle tips til kost og motion og lidt tanker om den dér sunde livsstil. Men det var bare slet ikke hvad jeg havde lyst til i dag, da jeg kom hjem fra skole. Og det er også helt okay en gang imellem. Min krop skreg efter nutella, og vejret udenfor var helt enig med mig, så det blev til en nutellapizza, for det har jeg cravet her på det seneste. Jeg fik én da jeg var på Malta, som var lækker, og siden da har jeg drømt om at lave min egen. Min version er med nutella, banan og hakkede pistacienødder, og den er SÅ god. Jeg har bare købt en færdig pizzadej, som jeg bagte alene, og herefter kom jeg mine toppings på, og så var der egentlig ikke mere i det.

Vejret har ikke rigtig været til andet end at hygge indendørs i dag, så jeg har brugt det meste af min dag (efter jeg fik forholdsvis tidligt fri) på lidt lektier og serier på Netflix. Vejret er heldigvis skiftet igen, og det passer mig helt vildt fint, for om ikke længe skal jeg med min søde fam i Zirkus Nemo. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal forvente, men jeg glæder mig. Vi blogges<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

1 kommentar :

  1. Ej hvor er det smart, den ser godt nok lækker ud! :).
    - måmsmåms!

    https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/​​​

    SvarSlet