3.9.17

September wishes

wishes
Godformiddag mine søde. Jeg har (endnu) en gang haft travlt her på det seneste med en masse forskellige ting, men i dag er sådan en søndag hvor jeg ikke rigtig laver noget, men bare ser serier hele dagen og får ordnet lidt praktiske ting. Derfor havde jeg også både tid og lyst til lige at tjekke ind her på bloggen, denne gang med nogle af mine ønsker for september. I dag er det gået op for mig, at der ikke er længe til efterår og vinter, og jeg glæder mig helt vildt - derfor er jeg også allerede begyndt at kigge på lidt varmere tøj og overtøj, for jeg plejer altid at være alt for sent ude. I september kunne jeg godt tænke mig et par nye løbesko. Jeg har tilmeldt mig fitness og er begyndt at komme der regelmæssigt, samtidig med at jeg også er begyndt at løbe regelmæssigt igen, så jeg synes det er på tide med et nyt par. Desuden er jeg faldet for det fine gule cover fra Richmond and Finch, er blevet vild med fine silketørklæder og så kunne jeg godt tænke mig at lave lidt ændringer på mit værelse for at gøre det lidt mere efterårsklar. Vi blogges<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar