15.10.17

Aftensol og frokosten, jeg altid vender tilbage til

Hvis jeg er løbet tør for idéer, og hvis jeg gerne bare vil have noget hurtigt og nemt, som samtidig er rigtig lækkert, så vender jeg altid tilbage til avokadomadder. Nogle gange til frokost, andre gange også som aftensmad hvis jeg er alene hjemme og selv skal stå for aftensmaden, som fx. i går aftes. I går aftes var det i form af knækbrød med avokado og hytteost, og i dag blev det en kombi-frokost-aftensmad, som I kan se ovenover. Rugbrødet er ristet (gør lige jer selv den tjeneste), og så har jeg bare toppet med avokado, purløg, chilipulver og salt. SÅ lækkert. Og det hele blev lidt bedre af at jeg kunne sidde og nyde den i aftensolen. Jeg synes det er længe siden, solen sådan rigtig har været fremme, så jeg har bestemt nydt det. Min ferie har ind til videre nærmest udelukkende stået på afslapning (primært fordi jeg har været alene hjemme), så jeg har fået set en masse film og serier og spist både juleslik (allerede i november - jeg er vild med det) og Ben & Jerry's med cookie dough. Et par løbeture er det dog også blevet til, bare lige for at gøre det lidt op for det andet, og så har jeg nået et par praktiske ting også. Nyder I jeres ferie/weekend?
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar