10.10.17

Aftenstunder

Godaften mine skønne. Der har været lidt stille herinde de seneste dage, og det kan egentlig nok bedst forklares med at jeg har haft super travlt samtidig med at jeg har manglet lidt inspiration samt motivation. Sådan er det i nogle perioder, og det er jeg sikker på jeg ikke er alene om. Den dér motivation, den kommer og går lidt som det passer den for tiden. Men i dag havde jeg semi-tidligt fri og har for første gang i nok et par uger haft en dag der var sådan rigtig produktiv. Jeg har gjort hovedrent på mit værelse, læst lektier til resten af ugen, arbejdet på en aflevering, svaret på mails og sidder nu med en kop kaffe i sengen. Jeg forsøger altid at prioritere at have lidt tid - enten om morgen eller om aftenen - hvor jeg bare slapper af og er i mit eget selskab. I morgen har jeg en lang skoledag, så jeg tror jeg at jeg vil tidligt i seng i dag (for en gangs skyld). I må have en skøn aften - vi blogges.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

2 kommentarer :

 1. Jeg kender alt for godt med at motivationen ikke altid er der. Jeg har også lige holdt en pause på ca et halvt år. Sådan tror jeg, at alle har det, desværre :) Jeg håber snart, at du kommer tilbage med fuld power, og ny motivation :)

  Katrine
  // https://katrineringbaek.bloggerspoint.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg rigtig glad for at høre <3

   Slet