22.10.17

I efterårsferien har jeg...

{Gåtur i fine Odense, som i den grad er præget af efterår}

1. Lavet flødeboller. De kommer godt nok først på bloggen om et godt stykke tid, og processen gik ikke helt som planlagt (note to self: hvis chokolade størkner på porcelæn, så hænger det fast), men de blev alligevel både fine og lækre - smagen fejlede i hvert fald ingenting. Dem skal I glæde jer til.

2. Været i fitness. I nogle perioder træner jeg en hel del, i andre perioder næsten ikke. Sådan en periode, hvor jeg næsten ikke har trænet, har jeg lige haft. Men nu skulle det være, og det var skønt at komme i gang igen.

3. Købt en vinterjakke - eller i hvert fald bare en varmere jakke. Det kan jeg godt mærke, at jeg manglede. Jeg endte med én fra Magasin, som I sikkert nok skal få at se på et eller andet tidspunkt.

4. Været til Secondhand-marked i Storms Pakhus i Odense. Der var ikke ret meget at komme efter dér, men jeg fik købt en enkelt trøje, og det var nu alligevel meget hyggeligt.

5. Været på kaffedate med søde veninder. Det var lidt for længe siden, og jeg cravede både nachos, kaffe og grin.

6. Set gyserfilm med selv samme veninder - det er nok det tætteste jeg kommer på at fejre halloween. Jeg er helt vild med gysere, men ikke særlig begejstret over halloween.

7. Set vild med dans. Og købt bland selv-slik til samme anledning. Jeg ved ikke hvad det er, men der er et eller andet ved vild med dans, som jeg er blevet helt vild med. Jeg plejer ellers aldrig at følge med, men det har jeg gjort i år, og jeg synes det er så hyggeligt.

8. Lavet alle mine lektier til den kommende uge, og startet på nogle af mine næste afleveringer. Det føles godt at være lidt på forkant med det hele, og den næste uge bliver lidt proppet, så det er meget rart ikke at skulle tænke på lektier.

9. Fejret en sød folkeskoleveninde, som havde inviteret til fødselsdagsbrunch, hvor der absolut ikke manglede noget. Det er altid hyggeligt lige at få catchet op med den fra folkeskolen.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar