17.10.17

Mit go-to outfit

blazer/Samsøe Samsøe | t-shirt/Na-kd | sneakers/Adidas | bag/Beck Søndergaard | watch/Carrie Taylor

Det her outfit er blevet mit nye go-to outfit, som jeg altid griber ud efter. Det er tilpas casual til at jeg sagtens kan have det på til hverdag og føle mig tilpas i det, men der er samtidig også en meget klassisk og business-agtig vibe over det, som gør sig rigtig godt hvis man skal noget, der er lidt finere. Blazeren er jeg blevet så glad for, og i de her dage hvor det bestemt ikke er koldt udenfor, har jeg brugt den som jakke. Jeg havde outfittet på i går da jeg var inde i byen med min far for at spise frokost, og herefter da vi skulle køre lidt ærinder. Hvad synes I?
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar