19.10.17

Søndag på en torsdag og lidt ønsker

wishes
Godeftermiddag. Jeg har sådan en dag i dag, hvor jeg ikke rigtig kan komme ordenligt i gang med noget, og bliver ved med at udsætte de ting, jeg gerne ville have nået i dag. Det føles egentlig mest som en søndag, men det er også okay. Vejret indbyder heller ikke til at lave det helt store, og varmen hos mig er slukket, så her er super koldt, og jeg har mest af alt lyst til at sidde med min dyne. Klokken er 16 og jeg sidder stadig i min morgenkåbe med en kop kaffe, fordi jeg ikke føler mig helt vågen endnu. Min dag er (ind til videre) gået med at jeg har fået taget lidt billeder, som jeg først skal bruge om et godt stykke tid, og så har jeg siddet og set film og serier med min søde mor. Senere i dag skal jeg have kigget på lidt afleveringer, og så vil jeg se om jeg ikke kan få taget mig sammen til at tage i fitness - det er ved at være lidt tid siden. Jeg har desuden brugt et godt stykke tid på at sidde og shoppe lidt på nettet - eller, kigget i hvert fald. Ovenstående ting ville jeg slet, slet ikke have noget i mod at klikke hjem, men ind til videre nøjes jeg med at drømme. Jeg drømmer især om bolig-items, der kan gøre mit værelse lidt hyggeligere og lidt mere klar til vinter, og så drømmer jeg om nye, lækre ansigtsprodukter. I må have en skøn aften!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

2 kommentarer :

  1. Det er virkelig også dejligt at have sådan nogle ønsker på listen og de er virkelig fine! :)

    http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

    SvarSlet