12.10.17

Want to wear

..
Hold da helt op, hvor har vejret i dag været super træls. Men jeg fik tidligt fri i dag, så det hjalp lidt på det, og så har min søster og jeg været ude og shoppe lidt lækkert, som jeg også nok skal få vist jer en af dagene. I dag skal det dog i stedet handle om ovenstående outfit, som jeg meget gerne ville iføre mig. Både trøjen og støvlerne er fra Esprit - et mærke, som jeg for nylig har fået øjnene lidt mere op for. Jeg har normalt forbundet Esprit lidt mere med noget konet, men det er det jo slet ikke. Jeg er især faldet for den lyseblå farve på sweateren og frynse-detaljerne, og har egentlig overvejet at klikke den hjem. Tasken er fra Beck Søndergaard, og jeg er  vild med alt ved den - især printet. Her til aften tror jeg, at jeg vil se om jeg kan tage mig sammen til at tage et smut i fitness. Og så skal jeg løbe et løb med min årgang i morgen. Det er en fin idé min skole har fået, hvor alle 3.g'erne skal igennem 5 km som afslutning på et træningsprojekt, vi har kørt, og der er ærligt talt ikke noget, jeg har mindre lyst til. Bagefter har jeg dog efterårsferie, så mon ikke jeg overlever det alligevel? Vi blogges.

Blogindlægget er sponsoreret af Esprit
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar