1.10.17

Weekenden og en ny yndlingssweater

Den seneste uge har primært bestået af lange dage med opgaveskrivning, og det har resulteret i et mindre søvnunderskud. Det har jeg fået rettet op på her i weekenden, hvilket bestemt har været tiltrængt, for i dag vågnede jeg frisk og veludhvilet og har ind til videre været (mere eller mindre) produktiv. Vi fik afleveret vores synopse i fredags, så nu mangler vi kun at fremlægge den i næste uge. Fredag var jeg til familiefødselsdag og lørdag havde jeg så huset for mig selv hele aftenen, så jeg brugte egentlig bare aftenen på en løbetur og efterfølgende med min dyne foran fjernsynet. Jeg nåede lige et smut i centret også, hvor jeg fik købt ovenstående sorte sweater fra Gina Tricot til en rigtig god pris. Den er så fin og basic, men ærmerne giver den lige lidt ekstra, og så har jeg virkelig manglet en sort sweater. Dén har jeg iført mig i dag, hvor jeg også bare har været hjemme og gået og ordnet et par ting. Jeg har allerede lidt på fornemmelsen at den bliver min nye yndlings. Hvad synes I?
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

2 kommentarer :