7.11.17

Just orderedGodeftermiddag mine! Den seneste tid har været fyldt med en masse skønne planer, søde mennesker, lange skoledage og en kæmpe stak lektier og afleveringer. Og SRP-forberedelser. Dén opgave glæder jeg mig ikke til at skrive, og selvom den først skal skrives i december måned, så er jeg allerede i fuld gang med forberedelser og vejledningstimer. I dag har min moster fødselsdag, så hun kommer forbi til aften, og i den anledning har jeg bagt brownie til os - verdens bedste brownie endda, som jeg nok skal dele med jer en gang. Jeg har næsten lige taget den ud af ovnen, så den skal jeg lige have pyntet om lidt. Og så har der også været tid til lidt netshopping. Det kan virkelig mærkes at vi går vinteren i møde, især her i morges da jeg var hoppet på cyklen og var på vej i skole. Derfor har jeg også opdateret min garderobe lidt og købt ovenstående 2 sweaters. Sweaters er nok den éne ting, som jeg virkelig ikke mangler, men det er også en ting som jeg har en kæmpe stor svaghed for. Nok endnu en grund til at jeg er så vild med vinter. Begge sweaters er fra Mango og til meget fair priser. Og så undskylder jeg det lidt med, at jeg hverken ejer en hvid eller en lyseblå sweater, og det går jo ikke, vel? 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

4 kommentarer :

 1. hvad skal du skrive om? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Alkoholisme i fagene dansk og biologi :)

   Slet
 2. Sikke nogle fine striktrøjer ! Og held og lykke med SRP'en :)

  SvarSlet