20.11.17

Outfit x ny vinterjakke


Jakke/Magasin - sweater/Mango - sneakers/Adidas - handsker/Beck Søndergaard - taske/Beck Søndergaard

Godaften! Outfittet her er fra i går hvor min mor og jeg var taget op i byen for at gå en tur i det fine vejr. Senere på aftenen var jeg igen oppe i byen, denne gang med nogle veninder, for at kigge på julelysene der også er blevet tændt her i weekenden. Og hold op hvor var det koldt (men også rigtig fint og hyggeligt)! For en måneds tid siden købte jeg en ny vinterjakke, som jeg har ventet lidt med at vise jer - men nu synes jeg det var på tide, for jeg lever pt ikke rigtigt i andet. Min weekend er gået med fødselsdagsfejring og en hel del venindehygge. I dag har den igen stået på skole og nu lektier. Hvad synes I? I må have en skøn aften<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

2 kommentarer :

  1. Må godt nok sige at din vinterjakke er super smuk og fin i den bordeaux farve! :)

    http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

    SvarSlet