22.11.17

Pæne ting til boligen

Untitled #126
Fordi der er black friday nu på fredag har min familie bedt mig om at være tidligt ude med ønskelisten i år, og i den anledning har jeg fundet et par lækre boligsager frem. Jeg har rigtig længe gået med tanken om at jeg gerne vil lave mit værelse anderledes, og jeg tænker, at det snart må være på tide. Ovenstående ting synes jeg er super fine, og så er jeg også begyndt at tænke lidt mere på at det skal være nogle ting som jeg kan have med mig, når jeg engang flytter hjemmefra. Og apropos black friday, så er det måske egentlig en oplagt mulighed for at være tidligt ude med julegaverne i år? Jeg har kun haft et enkelt modul i dag og har også kunnet sove længe, og det har virkelig været rart og tiltrængt. Resten af min dag skal bruges på en masse praktiske ting, børnpasning og måske en tur i fitness i aften. I må have en skøn dag!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar