1.12.17

En decemberliste (og lidt om bloggens jul)


Det er helt mærkeligt at det allerede er december igen, men ih hvor jeg dog elsker det. Jeg har glædet mig som et lille barn siden oktober måned, og jeg må ærligt indrømme at det kommer lidt bag på mig, at vi allerede skriver december nu. Jeg havde regnet med at være lidt mere forberedt på nuværende tidspunkt - både blogmæssigt, men også mht. julegaver og hvad der ellers hører sig til. Blogmæssigt regner jeg stærkt med at få et blogindlæg op hver dag frem til jul - dvs. 24 blogindlæg på 24 dage, med start fra i dag. Jeg har fri fra d. 6. december til d. 20. december for at skrive SRP, så selvom jeg selvfølgelig skal bruge rigtig meget tid på at skrive, så bliver der altså også tid til en masse julehygge herinde på bloggen. Og så ser jeg også frem til en masse andre skønne ting, og jeg ved allerede, at tiden kommer til at gå alt for hurtigt - men så er nytåret i vente, og det er også helt okay. Min første december fejres med kalenderlys, julekalender og æbleskiver, og jeg håber, I får en lige så skøn dag! Her kommer 10 ting jeg gerne vil lave i december;

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 


1: (Forhåbentligt) nyde en hvid jul i år, ligesom på billedet ovenover, som vidst nok efterhånden er 2 år gammelt. Der er intet bedre end at vågne op til solskin og snevejr. 

2: Til jobsamtale. Dét bliver ekstra spændende, og jeg krydser helt vildt meget fingre. Jeg savner efterhånden at have et arbejde (eller måske i virkeligheden pengene der følger med), og det ville være så rart allerede at have sikret et job til mit sabbatår. Kryds lige fingre for mig, ikke?

3: Tage på julemarked og spise brændte mandler og crepes med banan og nutella

4: Pynte op på mit værelse: og i den anledning få købt mig et nyt, lille juletræ. Jeg har også et par DIY's i tankerne.

5: Skrive SRP færdig. Det bliver sådan en lettelse, når den er afleveret d. 20 december. Den kommer til at fylde en hel del i december måned, men det giver mig også en del mere frihed til selv at prioritere, hvordan jeg bruger min tid

6: Købe julegaver til familie og venner, og rent faktisk være i god tid i år. Ind til videre har jeg kun købt en enkelt julegave, så der er lidt vej endnu, men jeg har allerede en masse idéer.

7: Holde filmaften med søde veninder og se alle de klassiske julefilm

8: Lave konfekt med min søde mormor og morfar. Det er en tradition, der har fulgt min søster og jeg siden vi var helt små, hvor vi mødes og laver konfekt til hele familien.

9: Besøge Tivoli i Købehavn og se på alle deres flotte juleudstillinger

10: Løbe en masse ture, især nu hvor jeg får tid til at gøre det om morgenen. Det er og bliver den bedste start på dagen, og forhåbentligt giver det lidt mere energi og overskud.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar