28.12.17

Få 30% på plakater fra Desenio

Godaften herfra. Jeg håber I alle har haft den bedste jul og har haft nogle hyggelige juledage også. Min juleaften var meget stille og rolig, men rigtig hyggelig og sammen med min familie. I dagene efter har jeg haft travlt med lidt af hvert, og i dag har jeg været på arbejde i et par timer. Som en ekstra lille julegave, måske hvis i har fået nogle penge i julegave som i gerne vil bruge, så kan I lige nu få hele 30% på alle plakater inde på Desenio - de holder nemlig juleudsalg. Jeg har selv mit værelse fyldt op med plakater (og rammer) fra Desenio, og jeg er kæmpe fan.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

2 kommentarer :

  1. Sikke nogle flotte plakater! Hvem vandt i øvrigt konkurrencen? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak! Vinderne er blevet kontaktet på mail :)

      Slet