3.12.17

Favorites

Zarkoberg pink moleculé perfume | M.A.C pigment i farven brown blue | Magasin Du Nord showercream & bodylotion | Urban Decay Naked Heat palette | Jane Kønig skjoldring i forgyldt | Ukendt armbånd
Godmorgen, og rigtig glædelig første søndag i advent. Jeg har fået en del nye favoritter på det seneste - nogle af dem har i set før, og andre er helt nye. De 2 produkter fra Magasin Du Nord er nye og er allerede blevet favoritter som jeg bruger hver dag. Jeg fik dem i en goodiebag efter en jobsamtale i Magasin (hvor jeg fik tilbudt et job, men desværre måtte takke nej pga. vagtplanen) og jeg har simpelthen brugt dem lige siden. Makeuppaletten fra Urban Decay er også ny og er deres nyeste version af Naked-paletten (så vidt jeg ved). Min søde mor havde den med hjem fra lufthavnen efter at have været ude at rejse, og i kan tro, at jeg blev glad! Den er simpelthen det smukkeste jeg længe har set, og jeg er vild med de meget varme toner, som er rigtig gode her til vinter. Jeg bruger den både til hverdag, hvor jeg bruger nogle af de lidt mere neutrale farver, og til fester/byen, hvor jeg går lidt mere all in på glimmer. Bare en lille anbefaling herfra. Resten af tingene tror jeg egentlig jeg har vist jer før, men de har været lige så store favoritter her for tiden. I må have en skøn dag<3
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar