2.12.17

GIFTGUIDE 2017: Julegaver til hende

gifts for her
Hvert år siger jeg til mig selv at jeg skal købe alle julegaverne i god tid, og hvert år ender jeg alligevel med først at nå det i sidste øjeblik. Det er selvfølgelig bedre end slet ikke at nå det, men hvor gad jeg godt være sådan et overskudsmenneske der fik det hele klaret i november, så december måned blev dét mindre stressende. Jeg har købt en enkelt julegave, så der er en del vej endnu, og en masse gaver der stadig skal købes. I dén anledning har jeg I år lavet en gift guide til jer (og til mig selv) med nogle bud på gaver til hende. Stay tuned for en gift guide til ham en af de kommende dage. Jeg har forsøgt at finde lidt ting i alle prisklasser - både nogle lidt dyrere og nogle der er lidt mere affordable. Jeg ville i hvert fald selv blive rigtig, rigtig glad for alle ovenstående ting. Har I fået købt årets julegaver, eller er i også lidt bagud? Hav en skøn 2. december! Kisses. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar