20.3.18

Back on track

forår

Der er gået næsten tre måneder siden sidst jeg har opdateret herinde, og det tror jeg måske er det længste siden jeg startede med at blogge helt tilbage i 2012. Jeg har haft rigtig mange ting at se til, andre prioriteringer og en helt klart manglende motivation og inspiration, men i dag vågnede jeg op til solskin, og det var lidt som om at dét gav mig en fornyet energi og lyst til at få bloggen op at køre igen. Man bliver bare lige i lidt bedre humør når solen skinner og man fornemmer at foråret endelig (måske) er på vej. I den anledning har jeg sammensat to outfits som jeg drømmer om - så er vi ligesom i gang igen. Og så vil jeg prøve at glemme at de allerede lover dårligt vejr fra imorgen af igen. Hav en skøn aften!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar