29.3.18

Fave scents

Godaften herfra. Jeg er lige netop blevet færdig med dagens sidste gøremål, er kommet ud af badet og sidder nu (endelig) i mit nattøj. Jeg vil lige straks skynde mig at smutte i seng - jeg skal nemlig tidligt op i morgen og på arbejde, inden jeg så kommer hjem om aftenen og skal direkte videre i byen med en flok veninder. Inden da ville jeg lige tjekke ind her med et blogindlæg som jeg egentlig troede jeg havde planlagt til at blive udgivet for et par dage siden, men det er det af en eller anden grund ikke blevet - så får I det bare nu i stedet.

Jeg køber sjældent parfumer selv, men de findes tit på mine ønskelister, og jeg elsker at modtage dem i gave. Man kan altid bruge en ny parfume, og så er de også skønne at give til andre, fordi det netop ikke er noget man særlig tit forkæler sig selv med. Jeg bruger aldrig den samme parfume i mange dage af gangen, men prøver i stedet at skifte lidt mellem de forskellige jeg har. Jeg har dog alligevel nogle yndlings som jeg alligevel altid vender tilbage til - det er de to, I kan se ovenover: Chanel Coco Mademoiselle og Zarkoperfume Pink Molecule. Begge to har været favoritter længe (især den fra Chanel - det kan I måske fornemme på den næsten tomme flaske?), fordi de dufter skønt, og så gør det jo ikke noget at de samtidig er rigtig flotte at have stående fremme.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar