20.3.18

Fredagscocktail: Aperol Spritz

Den her weekend er ekstra tiltrængt ovenpå en uge med opgaveskrivning og maks underskud på søvnkontoen, så i dag tager jeg en aften hjemme for at få catchet op på både søvn og afleveringer, og det har jeg egentlig glædet mig til. Hvis I har nogle lidt mere festlige planer end jeg, så deler jeg i dag et rigtig godt bud på en fredagscocktail som minder lidt om sol og sommer, og dét bliver man altså i godt humør af. Solen skinner desværre ikke så fint i dag som den gjorde i tirsdags, da jeg oprindeligt lavede de her aperol spritz, sådan lidt bare fordi jeg havde lyst og fordi det næsten føltes som forår. Ikke desto mindre så er de helt perfekte som fredagscocktails og kræver ikke det helt store. De består helt simpelt af Aperol, Prosecco og danskvand. Hvis man synes kan man jo tilføje en skive appelsin, isterninger og et sugerør - det giver dem lige lidt ekstra. Jeg laver dem sådan lidt på slum, men nogenlunde efter den her fordeling: 3 dele Prosecco (eller lignende), 2 dele Aperol og 1 del danskvand. I må have en rigtig skøn aften!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar