13.5.18

Sommervejr og en ny nederdel

Nederdel, Neo Noir | bluse, Monki | sneakers, Adidas | taske, & Other Stories

I morges havde min søster og jeg inviteret vores mor på brunch, og det var en helt perfekt mors-dags-fejring. I den anledning fik jeg også luftet de blege stænger i en ny nederdel med leopardprint, som jeg allerede er blevet rigtig glad for, og som jeg tror bliver en favorit i sommervejret. Det er sådan én som både kan bruges i hverdagen men som også nemt kan dresses op til en lidt finere anledning, og sådan nogle items har jeg lidt manglet i min garderobe. Mine dage her for tiden går med en hel del arbejde og så selvfølgelig skolen - om kun 8 skoledage går jeg på læseferie, og så er der altså ikke længe til eksamener og (forhåbentligt) en hue på hovedet. Bloggen har jeg ikke haft så meget tid til, men det håber jeg på snart at kunne lave om på - der er så mange ting jeg slet ikke har fået fortalt om og vist jer! Nu vil jeg nyde aftensolen ude på terrassen - noget jeg har glædet mig rigtig længe til. I må have en skøn aften!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar