20.9.18

UPDATE

{ Selvom der har stået fuldstændig stille på bloggen, så opdaterer jeg altså stadig på Instagram (@ceciliebinau) }

Det er lige omkring 3 måneder siden at jeg afsluttede gymnasiet, fik huen på og fejrede det med fester, byture og studentergilder. Det betyder også at jeg nu har været i gang med mit sabbatår i næsten 3 måneder, og tiden er virkelig fløjet afsted. Selvom jeg allerede savner studentertiden uendeligt meget, så er det også rigtig rart at have fået en hverdag igen og at have skabt en form for rutine, der er præget af lidt andre ting end bare byture og studentergilder. Jeg bruger det meste af min tid lige for tiden med at arbejde, og så nyder jeg den frihed der er - at kunne planlægge selv, uafhængig af skolen og de efterfølgende (mange) lektier og afleveringer og at kunne sove til længere end klokken 7 de fleste dage. På mandag drager jeg ud på min første lille rejse (en ferie er det vel nærmere, for vi er bare afsted i to uger) med to søde veninder. Turen går til en lille kystby i Grækenland, hvor vi skal opleve det lokale, spise græsk mad, blive (forhåbentligt) brune, bade og hvad der ellers hører sig til. Jeg regner helt bestemt med at opdatere herinde under turen, så følg endelig med.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Smid et like på min facebookside her hvis du vil opdateres med nye blogindlæg og andet spændende!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar